Home > Webinars

Infrared Training Center Webinarserie

Är du en nybörjare inom termografi eller behöver kanske lite uppfriskning inom infraröd? Om så är fallet, så är ITCs live och inspelade webinarier precis rätt för dig! Var med online med din PC, laptop, surfplatta eller smartphone och följ våra lektioner GRATIS.

Har du frågor om systemkrav eller tidszoner, kolla gärna in vår webinar FAQ sida.

Kommande ITC live webniarier


Inspelade ITC webinarier

webinar-itc-intro-thg-se

Introduktion till termografi

Bekanta dig med termografi och dess möjliga applikationsområden. Webinariet förmedlar hur du använder en värmekamera på ett korrekt sätt och vad du måste beakta för att kunna genomföra tillförlitliga termografiska inspektioner.

Titta nu på webinariet

 


webinar-flir-tools

Skapa rapportmallar med FLIR Tools+ och Report Studio

FLIR Tools är en programsvit avsedd speciellt för att på ett enkelt sätt analysera värmebilder och skapa inspektionsrapporter. Med Report Studio har användaren möjlighet att skapa egna rapportmallar som återspeglar både företagets identitet och uppfyller de behov som mottagaren av rapporten ställer. Webinareit förmedlar dig hur du enkelt skapar en egen mall.

Titta nu på webinariet

 


Introduktion till FLIR Tools och FLIR Tools

Introduktion till FLIR Tools och FLIR Tools

FLIR Tools är en programsvit avsedd speciellt för att på ett enkelt sätt analysera värmebilder och skapa inspektionsrapporter. Med en värmekamera ansluten kan du dessutom strömma bilder och uppdatera värmekamerans maskinvara. Vi visar dessutom FLIR Tools viktigaste funktioner och deras handhavande.

Titta nu på webinariet